i-Cash është në dispozicion të gjithë rreth jush

Gjeni kupona  i-Cash ne shitesisn me te afert. Kontrolloni per shenjen i-Cash dhe filloni te blini online menjehere. 

 

Shitesit e rruges

Dyqanet

Bankat

ATMs

 

Për Individët

E lehte, aq e thjeshte
sa 1-2-3

E sigurte!

E menjehershme!

Kerko me tutje

Për Agjent

Te Ardhuara Shtese

Komisione te Kenaqshme

Kosto Fillestare Te Ulet ose Zero

Kerko me tutje

Për Tregtarët

Pranim Online i Pagesave Cash

Shenjestron nje Groupmoshe te re

Pa Rikthime

Kerko me tutje