Paguajë në mënyrë të sigurtë me i-Cash kudo

Perdorni  i-Cash per te paguar ne nje numer faqesh te ndryshme interneti e-commerce, duke perfshire  lojrat online, bastet dhe dyqanet e ndryshme on-line. Kontrlloni per shenjen i-Cash ne faqet e internetit te bashkepunetoreve tane tregtare dhe vizitoni kete faqe rregullisht per te mesuar per vendet e reja ku mund te perdorni i-Cash.

 

Bastet sportive

Lojrat

Finance

Dyqane on-line

Sociale

 

Për Individët

E lehte, aq e thjeshte
sa 1-2-3

E sigurte!

E menjehershme!

Kerko me tutje

Për Agjent

Te Ardhuara Shtese

Komisione te Kenaqshme

Kosto Fillestare Te Ulet ose Zero

Kerko me tutje

Për Tregtarët

Pranim Online i Pagesave Cash

Shenjestron nje Groupmoshe te re

Pa Rikthime

Kerko me tutje