Što kažu prodavači i-Cash je zauvijek promijenilo moj život! Mreža je budućnost!

Reselleri / Distributeri

Ako nam želite pomoći u distribuciji i-Cash a, možemo vam ponuditi sjajnu mogućnost da postanete ovlašteni i-Cash distributer i prodavač i zaradite odličnu proviziju za svaki prodani i-Cash.
 
Ali, to nije sve, jer ćemo vam osim provizije ponuditi i znatno više.
 
Omogućit ćemo vam korištenje jedinstvene tehnologije u elektroničkoj distribuciji, sa sljedećim prednostima:
 
  • Izdavanje vaučera u realnom vremenu - nema više potrebe za skladištenjem vaučera. Jednostavno ga izdate u trenutku kada vam treba od raspoloživih sredstava.
  • Izdavanje vaučera preko više prodajnih kanala - vaš agent može izdati i prodati vaučer preko računala, POS terminala i drugih prijenosnih uređaja.
  • Kompatibilan s vaučerima drugih ponuđača - možete zaraditi dodatni prihod distribuirajući vaučere za mobilne telefone, internetski pristup, TV uslugu i još puno toga.
  • Upravljanje distribucijom – s jednog mjesta možete imati pregled cijele distributivne mreže vaučera, svih prodajnih agenata i mjesta prodaje s terminalima, upravljajući dnevnim, tjednim i mjesečnim limitima prodaje te potvrđujete plaćanja i kreirate nove korisnike i prodajna mjesta.
  • Iscrpno izvještavanje – omogućuje vam generiranje izvještaja o prodaji i novčanom toku na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi, analizirajući cijelu distributivnu mrežu ili fokusirajući se na regiju, agenta ili čak mjesto prodaje.
  • Masovni ispis vaučera – ako imate potrebu za fizičkim ispisom vaučera, dizajniranih sa nekim brendom, i to je moguće preko podržanog tipa printera priključenog na računalo.
  • Izvoz vaučera u Excel ili za štampanje – jednostavno i brzo možete generirati datoteku s kodovima i poslati je svojem kupcu ili štampariji koja će izraditi fizičke vaučere.
  • Siguran pristup s bilo kojeg mjesta – možete se prijaviti na siguran način na Payallo Partner račun s bilo kojeg mjesta. Sve što vam treba je internet veza. Za dodatnu sigurnost, možemo vam omogućiti da pristupate samo sa poznatih IP adresa.

Za pojedince

Lagano, jednostavno kao 1-2-3

Sigurno

Trenutačno

Saznajte više

Za agente

Dodatna zarada

Atraktivna provizija

Nikakvi ili mali početni troškovi

Saznajte više

Za trgovce

Prihvat gotovinskih uplata online

Ciljanje novih zemalja

Nema dodatnih troškova

Saznajte više