Cfare
thone rishitesit
Te berit nje rishites i
i-Cash me ka ndryshuar jeten per me mire! Rrjeti eshte e ardhmja!

Rishitesit / Shpendaresit

Nese deshironi qe ten a ndihmoni qe te shperndajme i-Cash, ateher ne mund t’ju ofrojme mundesine qe te beheni nje rishites I autorizuar i-Cash dhe te fitoni nje komision joshes ne te gjithe i-Cash te shitur!

Por nuk mbaron ketu, ne mund te ofrojme SHUME ME TEPER sesa vetem komisione nga shitja e kuponave i-Cash!

Ne ju japim gjithashtu teknologjine tone unike te shpendarjes elektronike, qe ofron avantazhet e meposhtme:

  • Emetim ne kohe reale – Nuk eshte enevojshme qe te mbani stok, thjeshte emetoni kupona origjinale i-Cash ne kohe reale nga balanca e vlefshme e llogarise tuaj atehere kur ju nevojiten!
  • Mundesi te ndryshme -  rrjeti i agjenteve tuaj mund te emetoje dhe shese kupona  online nepermejt PCs, terminaleve dhe pajisjeve te tjera levizese!
  • Perputhshmeri me kuponat e paleve te 3-ta – fiton te ardhura shtese TE MEDHA nga shpendarja e kuponave te paleve te 3-ta per  rimbushje elektronike ne telefonine mobile, internet, pajtime televizive dhe shume me teper!
  • Administrimi I shperndarjes – Mund te administroni te tere rrjetin e agjenteve dhe te gjitha pikat e tyre te shitjes, duke kontrolluar limitet ditore, javore dhe mujore, duke konfirmuar  pagesat dhe duke krijuar perdoruesit dhe pikat  e reja shitjes.
  • Raportim I kuptueshem – Gjenerim i plote i raporteve  per shitjen dhe levizjen e parase me baze ditore, javore dhe mujore, duke analizuar te gjithe rrjetin tuaj, rajone specifike, agjente specifike apo edhe pika shitje individuale .
  • Printim I nje seti kuponash – nese rrjeti apo baza e klienteve tuaj preferon te printoje nje set kuponash me nje marke specifike, mund ti printoni duke perdorur nje printer dot matrix te lidhur me PC tuaj.
  • Exportim i kuponave ne to Excel per Klientet apo Kartat Gervishtese  – Eksportim i menjehereshem i e-PIN-s ne nje file excel dhe te cilat mund t’ja dergosh klienteve tuaj ose mund ti perdoresh per prodhimin e Kartave Gervishtese per shperndarje fizike
  • Akses i Sigurt nga Kudo – Ju mund te hyni ne llogarine tuaj te sigurt  i-Cash Partner  prej nga kudo – duhet vetem nje lidhje me internetin. Per te shtuar sigurine, mund te  na  njoftoni  adresat  IP fikse prej nga mund te aksesohet llogaria juaj.

 

Për Individët

E lehte, aq e thjeshte
sa 1-2-3

E sigurte!

E menjehershme!

Kerko me tutje

Për Agjent

Te Ardhuara Shtese

Komisione te Kenaqshme

Kosto Fillestare Te Ulet ose Zero

Kerko me tutje

Për Tregtarët

Pranim Online i Pagesave Cash

Shenjestron nje Groupmoshe te re

Pa Rikthime

Kerko me tutje